28 juni

Om några få timmar råkar det vara min 18-årsdag. Typ den dagen alla längtat efter. Men inte jag. Jag känner mig inte vuxen än och vill inte bli kallad för vuxen heller.
Jag har nu mina rättigheter och skyldigheter. Jag får köpa lätt alkohol och cigaretter, gå på krogen, gifta mig, adoptera, ta körkort, rösta, byta namn, göra testamente, få tillstånd att ha vapen, sterilisera mig, bestämma själv om transplantationer, spela på hästar eller andra spel, skjutsa två barn under 6 år på cykel mm.
Kommer jag göra något av ovanstående? Nej. Absolut ingen skillnad av vad jag gjorde idag, igår, förra veckan.
Förutom att man känner typ att man måste bete sig mer som en vuxen. Jag vill mycket hellre gå tillbaka till sandlådan, tycka att pussa killar är typ äckligaste som finns och inte bry sig det minsta om hur man ser ut.
Så känner jag just nu. Jag är visst glad för att jag fyller år, men att jag fyller just 18 har absolut ingen betydelse för mig.

Btw sista arbetsvecka nu, sedan blir det viiiiila! Mycket planeras just nu, från Gotland, genom Polen och ända till London. Var och om vi åker...? Det hoppas jag att vi får veta snart :)

Btw 2, jag har världens bästa vänner! :) <3 De kan vara bittra, barnsliga och för snälla ibland (nämner inga namn, men ni känner nog igen er själva ;P), men älskar dem inte mindre för det.

Då var måndagen slut

Hej mina söta ca 5 st bloggläsare! Min blogg är något mobbad, men inte ska jag sluta skriva för det! :D
Vad hände förra veckan? Jo, jag har jobbat varenda dag, vilket iofs är riktigt kul! Dagarna bara rasar förbi och nu har jag faktiskt jobbat nästan hälften av alla mina arbetstimmar! Nu är det bara 8 av 14 arbetsdagar kvar. Åt ena sidan skönt, kommer inte behöva gå upp så tidigt på morgonarna. Men åt andra sidan vet jag, att jag kommer börja gråta när jag ska säga hejdå till mina små prickar på dagiset. Jag blir ledsen redan nu, inte bra xD

I torsdags var jag, Hanna och hennes kompis Rebecca på Love Stockholm, där vi såg Familjen och Salem Al Fakir uppträda. Snubben från Familjen verkade vara jävligt packad, gick och drack öl mitt i konserten på scenen. Too much liksom. Men Salem Al Fakir... Den snubben, han är riktigt skön han! Att jag och Hanna kunde varenda låttext och faktiskt sjöng med för fullt tyckte jag var riktigt roligt! xD

I lördags begav jag mig tillsammans med Elin och Veronica till stan i hopp att se en skymt av Kronprincessan och hennes nya make. Och ja! Jag såg dem faktiskt! På ganska långt håll, men bra ändå! Och inte bara dem, men även Kungen och Drottningen och snyggisen Carl Philip. Kul, kul. Men kul var det inte när vi skulle ta oss därifrån! Området där vi stod var avspärrat av någon konstig anledning och alla fick trängas och vänta, till slut tog folket bort avspärrningarna (polisen orkade inte ens reagera) och så tog vi ut oss därifrån och sedan hem.

Nu blir det jobb i tre dagar till, men sen är det ju midsommar och långhelg! Då måste man ju hitta på något roligt med mina söta vänner! :)

Peace and mucho love!

"Fröken, kan du komma?"

Ja, jag sommajobbar på ett dagis numera. Blev kallad för fröken idag, det gillade jag inte, så nu vet barnen att de ska alltid kalla mig Karolina. De där livliga ungarna dödar mig. Jag är ung och ny och därmed väldigt attraktiv för dem xD Nu är det jag som ska läsa, rita, leka, äta med dem. Ingen annan. De älskar mig redan och det känns bra :) Eller kanske inte så bra för min rygg och fina fötter när ungefär 4 st hänger på mig xD

För övrigt så händer det inte så mycket. Mina söta vänner Sandra och Sylvia åkte till Polen imorse, kommer inte se dem på 10 dagar och min söta vän Karolina åkte till Serbien i söndags och henne kommer man inte se ända fram till slutet av augusti :o Därför hade vi en liten hejdå-grill för henne i lördags. Vi grillade på gården, åt det vi fixade och hade en massa kul som vi alltid brukar. Egentligen skulle det bli grillning vid Tyresö strand med många flerän bara vi vanliga fem, men vädret tillät inte. Tråkigt.

Btw, så har jag fått ett nytt smeknamn: Wirre. Kommer tydligen från mitt efternamn. Omg... xD

Tjenis svennis!

Sitter och lyssnar på sjukt bra musik just nu! Oskar Linnros släppte en ny platta idag och den är riktigt bra. Förutom den, så sönderspelar jag Familjens och Salem Al Fakirs låtar, jag är beroende!!!!
2010 är riktigt bra så länge när det gäller musik, måste jag säga!

Sommarlovet började tråkigt, men idag var det en sväng i Handen och i området med Elin, altid lika underhållande :D
Imorn blir det bakning med mina söta vänner, av någon anledning, vi satsar alltså INTE på beach 2010 xD Sen ska jag hjälpa min söta Sandra att fixa sig till hennes bal. 
På fredag tar min Karro studenten och det ska ju firas! Ska gå på studentmottagning för första gången i mitt liv, lär vara kul :) Och på lördag planeras grillning, om inte vädret blir bra, så kanske filmkväll hos mig istället :) På söndag ska det vilas innan jag börjar jobba! Jag är OTROLIGT taggad och med tanke på hur ungarna på min lillasysters dagis älskar mig, så är jag ganska säker på att det kommer gå bra för mig! :D



Jag hatar Svenska Spels reklam i Spotify!!

Frågor....

STEG 1
Namn: Karolina
Födelseplats: Gdynia, Polen
Bor: Brandbergen
Ögonfärg: Blågörna?
Hårfärg: Brunt
Skostorlek: 38-39
Civilstatus: Singel
Höger eller vänsterhänt: Höger

STEG 2

Skor som du bar idag: Gula ballerina
Dina svagheter: Choklad, töntiga killar ;)
Rädsla: Spindlar och andra äckliga insekter.

STEG 3

Första tanke när du vaknar: Jag är trött
När somnar du: När jag känner att det är verkligen dags

STEG 4

Pepsi eller Coca Cola: Cola
McDonalds eller Frasses: Donkish
Vans eller Converse: Converse
Lipton Ice Tea eller Nestea: Lipton Ice Tea
Choklad eller vaniljglass: Choklad

STEG 5

Svär du?: Händer ibland.... xD
Sjunger du?: När ingen hör, då mer än gärna!
Duschar du varje dag?:  Yes
Röker du?: Har aldrig gjort det
Gillar du skolan?: Svårt att gå upp på morgonarna, men sen är det ju kul! :)
Har du bra självförtroende?: Jag tror det
Kommer du överens med dina föräldrar?: Oftast

STEG 6

Har du under den senaste månaden..

Druckit alkohol?: Nej
Rökt?: Nej
Shoppat: Aaah då!
Ätit en hel ask müsli?: Nej
Ätit sushi?: Nej
Stått på scen?: I en liten "klasspjäs"
Skejtat: Försökt hemma
Bakat?: Ja
Stulit?: Inte än, men månaden är inte slut än :P
Rakat dig?: Ja.
Kysst någon?: Nej
Kramat någon?: Ja
Haft sex?: Nej

STEG 7

Har du någonsin..

Däckat eller varit jättefull?: Nej
Varit full?: Njaa
Blivit kallad hora?: Ja
Blivit nedslagen?: Nej
Busring någon?: Jadå
Gjort något som du ångrade?: Inte riktigt
Fått IG i nått ämne eller på något prov?: Nej! :D
Kastat en sten på nån ruta?: Nej

STEG 8

I framtiden..?

Namn på barn? OK...?
Hur vill du dö?: När jag är runt 90, somna in för alltid medan jag sover och ha mina käraste nära.
Vad vill du bli när du blir gammal?: En sån cool tant, så att ungdomarna kommer att tänka: "så vill jag också vara när jag blir gammal!" ;D

STEG 9

Antal människor du skulle ge ditt liv för?:  Systrarna
Antal CD-skivor du äger?: 5 st kanske :P
Antal piercings?: Räknas öronen?
Antal tatueringar?: Inget för mig
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: Aldrig... :(

STEG 10

Vad ska du göra i sommar?: Jobba, vila, bada, sola
Vad ska du göra i vinter?: Plugga som en idiot. Det är ju 3:an vi pratar om...
När tar du studenten?: Ett år minus två dagar :)
Vad gör du efter gymnasiet?: Pluggar vidare
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba?: Antagligen
Vad händer till helgen?: Min kompis studentmottagning, grilla med friendsen
Vad vill du helst göra just nu?: Resa ute i världen

STEG 11

Vill du ha pojk/flickvän?: Visst, när jag träffar nån speciell.
Vad tittar du först på hos killar/tjejer?: Ansikte; inga finnar=godkänd. HÅRET! Karro älskar snyggt killhår! ;D
Hur många gånger har du varit utomlands?: Inte så många
Vilket land är bäst?: Sverige är inte så illa.

Kopierat från Hannas bilddagbok ;)

Sommarlov

Idag är det för mig första riktiga dagen på sommarlovet. Och vad gör Karro då? Vaknar precis lagom för att hinna med bussen som skulle komma fram till skolan precis då jag brukade börja min första lektion på måndagar. Vad är grejen? Jag kunde fan inte gå upp när det behövdes och det med hjälp av väckarklockan, men så idag.... Inte ok... Och med tanke på att jag somnade vid 3.30 borde jag vara helt sliten, men icke. Jag är pigg som aldrig förr.

Det blir en chillvecka nu, för att nästa måndag vara utvilad, precis lagom till att jag börjar jobba. Jag är kanske konstig, men jag är fett taggad på att börja faktiskt... Elva veckors lov, när man har inga planer alls, låter inte så kul.

3 juni

- en dag till sommarlovet
- tio dagar tills jag börjar jobba
- 26 dagar tills jag fyller 18

Vädret är vackert, skolan är slut, jag var och shoppade idag, ändå är jag fett nere. Varför? Jo, därför att jag HATAR säga adjö till folk. Speciellt till min kära kusin som åkte hem idag. Jag är ingen gråt-människa, men jag bölade som en idiot på tåget från stan till Handen. Inte ok...

Inköpt idag:
- strumpor
- bh
- trosor
- top
- ballerina
- sandaler
- 2 st nagellack

Shopping lindrar alla syndrom...

Onödigt inlägg, men jag hade tråkigt.

00.20

Hej gurkor!

Här sitter jag på väldigt tidiga tisdagen och försöker samla ihop mig för att gå ut med hunden. Problemet är att jag inte orkar, vill osv. Som vanligt. Idag (eller snarare sagt igår) missade jag idrottsdagen dels pga min långa sömn som resulterade med att jag försov mig och dels därför att när jag väl steg upp kände jag, att jag faktiskt inte mår så bra. Så nu sitter jag har med en enorm förkylning inkl. feber, hosta, halsont och dylikt. Sista skolveckan. Japp. För att jag vet att jag kommer inte palla gå till skolan imorgon...

Lördagen blev en disaster. Stannade till slut hemma med min lillasyster och så kollade vi på Det regnar köttbullar och spelade SuperNintendo. Snacka om inget liv.... Däremot söndagen blev lyckad. Jag hade bestämt med min kusin (min mammas favorit brorson dårå), att han skulle komma till Sverige från Tyskland och hälsa på för ett tag sen. Det roliga var att varken min mamma eller mina systrar hade någon aning om vad vi planerade. Så efter några väl förberedda lögner lyckades jag ta hem kusinen från centralen till min mammas stora glädje. Han kan vara lite irriterande ibland, men det är jättemysigt att ha en "storebror på deltid".


RSS 2.0