Jag börjar på måndag!

Yes! Med en fin pågående utbildning på CV:t fick jag äntligen jobb! Jag ska inte förvalta fonder än, men jag ska börja lite smått i finansbranschen, som kundtjänstmedarbetare på AMF. För de som inte känner till företaget, så är AMF ett av Sveriges största pensionsförvaltarbolag, så det känns ju kul att få jobba på ett välkänt och stort företag! Jag börjar på måndag med två dagars utbildning och sen på onsdag med själva jobbet, kommer jobba ca 3 eftermiddagar i veckan och det är ju toppen, för kan ju utan problem kombinera det med studierna. Det känns lite pirrigt, men spännande och kul att få in foten i finansbranschen och få tjäna pengar, det var på tiden! Studiebidraget har länge sen slutat att räcka till. 
 
Idag ställde jag in dem planer jag hade och ska spendera min eftermiddag och kväll i sängen, välförtjänt, för det har jag inte gjort på länge. Senaste veckorna har varit ett helvete i skolan och så har jag sprungit emellan massa jobbintervjuer och sånt. Var taggad på att träffa en kompis och min faster, men kroppen säger ifrån och tror jag börjar bli förkyld, så det blir varmt te och säng! På måndag blir det full rulle igen, inte bara med nya jobbet, utan också för två nya kurser börjar för min del, ekonometri och financial institutions management; den andra ser jag framemot jättemycket! Skulle läsa en liknande kurs i Australien som jag var jättetaggad på och det blev ju inte av, så nu kommer en ny chans, superkul! Hoppas jag inte blir besviken!
 
Ha en trevlig helg och en happy Halloween!

Blogga igen?

Jag och mitt bloggande har en riktigt on-off relationship, nu,blir det on igen!
Så vad har hänt sen sist? Mycket, men låt oss hålla det kort. Jag har pluggat, jag har tagit examen, jag har rest, jag har kommit in på min drömmasterutbildning. Låter ju trevligt eller hur?
 
Nämen det har varit stressigt nu redan i början på nya programmet. Kurserna var svåra, men de tentor jag skrev igår och i söndags klarade jag nog, så det är bra. Och jag träffade två riktigt schyssta kursare som jag kunde göra grupparbete med och det var till och med roligt, det ni. Imorse var jag på en av många arbetsintervjuer och det verkar som att jag får det jobbet, bra, I need that money! Så det rullar på. Jag kan säga att jag under samma period förra året var riktigt nere och nästan deprimerad, men nu har allt rullat på bra för mig (peppar, peppar,ta i trä!) och jag börjar må riktigt bra igen, dock så märker jag själv att jag har förändrats; min bitterhet har matat av och jag är allmänt gladare och trevligare; jag glädjs av betydligt mindre saker och ställer inte lika superhårda krav på mig själv. Resultat: Karro mår prima! 
 
Det är så mycket nytt framför mig, nya kurser, nytt jobb, massa nytt folk. Kanske, men bara kanske, en egen liten studentlägenhet vid årsskiftet, men det får vi se. Jag ser framemot kommande tiden supermycket, med allt den har att bringa!

RSS 2.0