Snipp snapp snut, då var helgen slut

Igår körde vi i familjen Wierzbicka en mysig familjedag, då vi allihoppa (ok, utan hunde då) åkte iväg på eftermiddagen och kom hem först vid 9. Vi åkte på Cosmonova och kollad på Sea Monsters 3D, det var värsta upplevelsen för mina systrar som hade aldrig sett en 3D-film tidigare. Såå glada var de! Ok, jag tyckte det var rätt kul, jag med :P Sen gick vi runt på museumet där, rätt trevligt det också och avslutade dagen med "middag" på donken (så klart liksom, småskiten måste ju ha sina Happy meal-leksaker...).

Ida tänkte jag plugga hela dagen och just när jag skrev på min tyska uppsats (helt inne i arbetet), slocknade allt! Då menar jag allt, det blev mörkt och tyst. Tog hunden och gick ut för att kolla läget och så visade det sig att halva Brandbergen var utan el. Både i lägenheterna, på gatorna, allt var släckt! Inte bara att det avbröt mig när jag skrev, det hände också mitt under vårt tvättpass... Kul.. Efter TRE timmar fick vi elen tillbaka, och det kändes bra. Skulle aldrig klara mig utan el, blev paranoid under dem där tre timmarna liksom...

Imorn skola och början på en vecka som kommer vara jäävligt jobbig. Ser inte fram emot det...JAG ÄLSKAR BOKFÖRING!!! (eller?)


Mycket på en gång!

Massvis med läxor just nu! Helt sjukt! Tre arbeten ska in nästa vecka+många småläxor+massor med grejer till UF. Har precis suttit typ två timmar och försökt få ordning på bokföringen och gjort lite på vår nya logga. Om en knapp månad ko mmer jag och mina gruppmedlemmar (som tillsammans utgör UF-färetaget BeSafe) stå på UF-mässan i Älvsjö. Spännande! Vi måste fixa golv, väggar, möbler. Vi måste bestämma hur det ska se ut med färger och allt. Jag tycker verkligen det är kul, men alla andra läxor gör min entusiasm mindre...

Ny design här på bloggen! Har tänkt ändra länge, främst för att en person snodde min idé (med mycket sämre resultat, men ändå) och jag gillar inte att bli koppat. Så igår, när jag hade svårt att somna på kvällen satte jag mig med Photoshopen och fixade fram en ny header. Den skulle se heeeeelt annorlunda ut, ändrade mig först när jag var nästan klar med första versionen som inte alls var lik. Men nu är jag ganska nöjd!


xoxo Karro ;)


ÅÄÖ


Jag är så trött...

Och då menar jag inte att jag är trött på livet eller så, men bokstavligt talat trött, sömnig heela tiden. Jag sover på natten och på dagen och jag är fortfarande trött, jag orkar ingenting ibland! Det måste vara pga skoltröttheten typ. Just nu tycker jag att skola är tråkigt och jobbigt. Det sägs att det som kommer efter gymnasiet är ännu jobbigare, men då pluggar man iaf det man är intresserad av. Allvarligt talat, hur förväntas jag tycka om skolan när jag måste läsa sådana ämnen som filosofi, psykologi, geografi? Det är så himla trist!!!

Så precis en skit bra film! Den heter The Departed, handlade om maffian (ungefär). Jag älskar såna filmer, de är så spännande! Och den här filmen var riktigt, riktigt bra! Shit asså! Lite för mycket blod och för grova meningar, men trots det! Den var spännande hela tiden och man trodde inte alls den skulle sluta som den gjorde. Trodde det skulle se helt annorlunda ut i slutet. Älskar!


Inte fula skådisar heller ;)


JA, MÅ HAN LEVA

ja, må han leva
ja, må han leva uti hundrade år.
Javisst, ska han leva
javisst, ska han leva
javisst, ska han leva uti hundrade år!

Min blogg fyller ett år idag! Helt sjukt! Jag har haft många bloggar förut, men aldrig orkat skriva längre än kanske 2-3 veckor. Och kolla här! Ett helt år! :D

Back on the track!

Bloggen har varit lite bortglömd I know. Men nu ska jag försöka att verkligen skriva här oftare! Jag vill kunna sätta mig om kanske några år och läsa här :P

Såå, vad hände de senaste veckorna:

*Det har varit jul. Jättemysigt, fick många fina klappar och det uppskattas alltid oavsett ålder, men jag gav många fina klappar också och det kändes minst lite roligt att ge som få! Vi var hemma med familjen på julafton, kan kännas lite tråkigt, men det var det inte, det var supertrevligt! Vi åt och sjöng och umgicks, lite mer än vad vi kanske hinner göra på vardagar. Sen var det såklart lite tråkigt på de andra juldagarna, men trevligt ändå.

*Nyårsafton spenderade jag hemma med mina bästa vänner. Trots att vi bara var fyra stycken, var det superkul! :) God mat, bra musik, spel och dans. Underbart! Önskar att nyårsakfton kunde vara lite oftare än så!

*Resten av jullovet gjorde jag inte speciellt mycket. Var väl mest att kolla på film, spela spel, shoppa och vara med kompisar. Inte så tråkigt som det verkar, plus att jag fick vila ut ordentligt och har nu ork att plugga SISTA terminen. Sjukt!

*När skolan väl började var det jobbigt att gå upp på morgonen, men det är bara bita ihop. MEN: JAG SKA TILL LONDON! :D Det har länge varit i mitt huvud, dock verkade allt vara emot oss som ville åka först. Sen frågade Hanna (söta, underbara Hanna) om jag inte var intresserad av att åka dit med henne och Lisa. KLART JAG VILL! :D Jag är jättetaggad! Vi köper biljetterna nästa vecka och åker den 28:e februari och är där till 5:e mars. Jag tänker göra allt för att det ska bli the time of my life (hittills iallafall) när vi är där!! :) Lite ledsen att mina andra vänner inte kan föja med, men får väl skicka vykort och köpa massa med presenter därifrån! Någon gång åker vi dit allihopa! :D

*Jag har färgat håret brunt. Eller det hade varit tänkt att det skulle bli brunt, sen att det istället blev jättemörkt röd är en annan sak. Varför jag gjorde det? Jo, jag började bli trött på röda färgen och jag tänkte att det är dags för en ändring innan jag börjar HATA den. Så nu vet jag iallafall, att jag kommer färga rött igen om några månader och återigen tycka: "Faaaan, vad snyggt det är!!!". You know what I mean.

*Imorgon blir det fika i stan med mina vänner. Ytterst trevligt! Det räcker nog, det har blivit ett lååååångt inlägg, men jag känner iallafall att jag har fått ner det viktigaste.

XOXO :)

RSS 2.0