Söndagskväll...

.... den bästa tiden på veckan, eller?

En hel dag med plugg idag, fick göra om tyska arbetet efter att jag råkat radera hälften... Hoppas det blir bra nu bara.

En trevlig helg har jag bakom mig, faktist. Lång, lång promenad i stan på fredagskvällen, med mina absolut bästaste vänner, hur mysigt som helst!! I går var det bio med Elin och min lillasyster, vi kollade på Princessan och grodan. Töntigt? Kanske det, men filmen var jättegullig och syrran var jätteglad, så helt fel var det inte.

Fyra dagar i skolan nu och sen är det ju påsk!! Det ska vi fira med familjens bästa vänner i Högdalen, det kommer bli jättetrevligt! :)

Nu har jag också märkt, att om mindre än två timmar, blir det exakt tre månader kvar tills jag fyller 18! Inte för att jag tycker att det är någonting SÅ speciellt, men visst kommer det att bli lite kul att vara myndig.

Så där innan skolan börjar....

Jag har inte uppdaterat på ganska länge, kanske dags att göra det?
Underbart med vår, även om det är inte varje dag det är lika vårigt, men man uppskattar ju skinnjackan och långa promenader i stan med vännerna. Finns inget bättre! :)

Nu är det bokat och klart, kanske lite för tjatigt, men jag ska på Salem Al Fakir i maj!! Hanna köpte biljetter igår och jag måste säga att jag är otroligt glad och taggad! Jag förstår inte vad det är för musik jag lyssnade på innan jag upptäckte honom? Alla tre skivor är UNDERBARA och jag största internetpiraten köpte faktist hans senaste platta. När man har hittat en artist värd ens intresse, en riktigt duktig artist, så vill man inte ens ladda ner hans låtar olagligt längre. Känns så fel.

Jag har fyra dagar kvar av skolveckan. Väldigt seg sådan, hälften av klassen är borta, de åkte på sina språkresor. Tråååååkigt. Men på lördag blir det myyyys hos Hanna med film :)

As long as I'm needed I won't give up
When I feel the love you bring I can't stop
As long you'll be there I'll stand up, stand up, stand up for you
Salem Al Fakir - Twelve fingers <3

Wiiiiihooooo!!!

Salem Al Fakir på Berns, den 9:e maj

med Hanna! :D Glaaaaaaaaaaaaad!!!


OMFG!

Asså jag blir sällan upprörd över såna här småsaker, men när jag såg att den där Anna Ingen-Bryr-Sig-Vad-Hon-Heter-I-Efternamn vann tappade jag hakan ner på golvet och typ skrek. Vafan är detta? Hennes låt var kanske söt, kanske små 13-åringar kan lyssna på den och vilja som hon upfylla sina drömmar och annat bajs hon sjöng om. Den var dock tråkig, seg och hon lät som hon hade en varm potatis i munnen som hon höll på att svälja...

Nu ville jag inte att Salem skulle vinna, även om jag ÄLSKAR honom. Han är liksom riktig artist, han behöver inte vinna schlagerfestivalen för att hans skivor ska sälja bra, men om man jämför dem två låtarna, då är det att jämföra korv med oxfilé, där Salem är självklart oxfilén.

Det fanns ju flera andra som var bra också! Darin, Ola, Erik(c?) Saade exempelvist. Bra schlagerlåtar, inga cpballader med grodröst... Jag är inte riktig säker om det är verkligen så folk röstade, luktar konspiration.

Förresten hade jag och mina kära vänner en riktig mysig tjejkväll ikväll. Vi åt, spelade "Med andra ord", vilket var jätteroligt (tack Joanna;) och kollade självklart på melodifestivalen. Alla vi "älskade" Anna. Japp

Hejdå

Asså är han inte söt? <3

Lovet är slut...

men för första gången orkade jag faktist gå upp och gå till skolan utan några problem. Kanske pga att vi började 9.30 eller så är det därför att det är typ första vårdagen :D Solen skiner, termometern visar +5 i skuggan och cpsnön smälter äntligen! Efter typ tre månader får jag återigen se alla bänkar, buskar och gungor på gården som hittills har varit helt täckta med snö. Till och med asfalten verkar vacker när den syns nu, svart och blöt ;P

Prov i engelska imorn, massa glosor man måste öva på, men känner mig ganska säker. Har ju trots allt fått massor av energi under lovet och solen gör en hel del den också :D

Men innan jag börjar plugga, ska jag lyssna igenom Al Fakirs nya skiva. Verkar rätt najs faktist. Jag tycker det är väldigt schysst att den finns ute på Spotify redan nu, trots att releasedatumet ligger först i övermorgon, men det är säkert en mysig present till alla kvinnor som har sin dag idag ;)

Looov!

Alooha!
Nu har det har det faktist varit lov i 4 dagar och det är OTROLIGT skönt! 5 dagar till, så är man återhämtad och kan fortsätta i plugget till nästa lov om typ 5 veckor :D
Mitt lov består av att sova länge och göra ingenting, vilket inte är så tråkigt som det verkar :P Har sett en rad nya filmer, vilket jag annars inte skulle göra (för mycket plugg, ni vet...)

Jag har faktist börjat fundera ordentligt på min framtid, i och med det bara är ett drygt år kvar tills jag slutar gymnasiet. Jag ska plugga vidare, den saken är klar, men vadå? Hittills har jag varit fast vid civilekonomprogrammet, men nu kom jag fram till att juridik inte skulle sitta helt fel heller... Såna här tråkiga ämnen finns i mitt huvud just nu. Det ända jag vet är att jag vill tjäna PENGAR, så att jag kan dra från äckliga Brandbergen och bo någonstans där jag inte får klaustrofobi-attacker xD

Japp, det var allt för idag. Inget kul, men bara för att inte bloggen ska dö ;)

Hejdå!

Ps. Jag kanske kan passa på och säga grattis (några minuter i förskott) till Saris och Malin, eftersom båda fyller år alldelles strax! :D (någon av er kanske ser ;)

RSS 2.0