Häääj!

Lördag idag! Jobbade hela veckan, jobbar idag också. 18:30 - 2:00. Najs. Men man ska inte klaga, 143 kr/h. Feta lönen +studiebidraget i slutet på september <3 FEEEEEEST! Nämen jobbet är faktiskt helt ok. Börjar tycka om det, nu när man lärt känna folket lite grann och man vet vad man ska och inte ska göra. Och kommer inte jobba sön-ons, så jag kommer inte tröttna så snabbt.
Förutom jobb då, inte så mycket faktiskt. Var på registrering till min kurs i måndags, inget speciellt alls, skulle inte kunna peka ut en enda person som var där. Blir kanske bättre på måndag, då ska vi ha första föreläsningarna och sen under veckan blir det välkommstdagar och pubkvällar och allt möjligt, så man kanske träffar lite kul folk. Det där om att Sthlm inte har så bra studentliv, verkar stämma ganska bra, med tanke på att kompisar som går på andra skolor verkar ha hur mycket fest och röj som helst redan nu liksom. Aja. Whatever.

Lördag = blöt dag

Usch vilket väder! Inte nog att jag var trött efter att inte ha sovit tillräckligt i natt, vädret gör mig ännu segare. Men man ska väl inte klaga. Kvällen var mycket trevlig! Det var Emelie H:s avskedefest och jag hade otroligt kul med Sylvia och hennes vänner! Inte första gången ju förrsten... :p Det är så märkligt att man kan ha så roligt med "bara" bekanta, samtidigt som man inte får det lika kul med närmare kompisar (nie chodzi o was dziewczyny ;)

Och idag bär det av till ännu en avskedefest, den här gången hemmafest, då vi ska säga hejdå till Alex. Temat är grönt, så det är ganska uppenbart att hon ska flytta till Irland. Fan vad kul! Vill också! Kanske inte så långt västerut, London skulle räcka gott och väl! Nu ska jag gå och leta efter gröna plag, tror inte jag har något förutom mina gröna Converse, men jag får leeta!

Hej ho, Let's go!

Jaa, nu är det så här att om 1h 15min måste jag dra till bussen för att ta mig till Tyresö där jag ska påbörja en utbildning. Jag har nämligen fått ett jobb som kundvärd på Nobina (och med andra ord typ för SL) och ska lära mig lite saker. Inte nog att jag om bara några dagar börjar på högskolan, jag ska börja på ett nytt jobb också. Förändringar, förändrigar. Vet inte om de skrämmer mig eller om jag faktiskt är taggad. Ibland tänker jag att det vore skönt att fortfarande gå ettan på gymnasiet, då 1050 kr räckte fint och det var egentligen ingen som förväntade sig att man ska jobba och så. Men å andra sidan tanken på att jag äntligen, under en lite länge period kommer att tjäna mina egna pengar, är vääldigt lockande. Några tusen på jobbet, två och sju från CSN. Fint, fint.

Annars då. Släkt på besök, vilket är lite jobbigt. Gårdagen spenderades med Syl, San och Elin, vi fikade och gick runt på stan, ytterst mysigt. Och var det i tisdags jag träffade min fina Hanna också? Noll koll på dagarna, men trevligt var det iaf. Japp nu ska jag npg gå och kllä på mig lite. Först utildning och på kvällen blir det troligtvis UTGÅNG! :)

Inte okej.

Fan vad jag hatar vissa människor. Människor utan respekt. En människa som inte visar respekt för sin mor, visar antagligen inte respekt för någon annan. Jag har hört en person tilltala sin mor på ett sätt jag skulle aldrig tänka att tilltala min mor på. Jag blev äcklad. Riktigt jävla äcklad.

Deutschland, Deutschland

Tva dagar i Tyskland har gatt. Drygt fyra kvar. Har gatt runt pa stan, sett stadens sevärdigheter och shoppat lite. Har väl hoppats pa lite mer i affärerna, men man ska inte klaga. Har lärt mig en grej: tyska kör som galningar! Helt sjuukt ju!

Puss och hääj!

Amen tja

Det var ett tag sen ju! Dags att uppdatera bloggen lite kanske. Sommarlovet börjar sakta glida åt sitt slut. Sisådär tre veckor av att inte göra nåt kvar, sen blir det plugg igen. Jag är ganska taggad. Faktiskt. Jag kommer ångra mig sen, men nu så känns det rätt bra.
Jaa, den senaste veckan har jag spenderat med familjen mest, jag har även sett en hel säsong av Wallander, vilket visade sig vara ett ruskigt bra film. Aldrig mer ska jag säga att en svensk film är tråkig utan att se den först.  I fredags träffade jag min kära Elin, vi letade länge efter den perfekta presenten till Sylvia, flera timmar gick åt, men jag tror vi lyckades ganska bra. Dagen avslutade vi på ett fikaställe vid Slussen, mys! :)

I söndags kom mina kära vänner Syl och San hem, redan dagen efter träffade jag dem, då vi först skulle se på del 1 av sjunde filmen av Harry Potter hemma hos mig och sen åkte vi direkt till stan för att se den andra delen på bio. Härligt var det! Lite synd bara att HP är slut nu. Jag har växt upp med HP, började läsa första boken när jag var 8,5 år gammal och sedan dess väntat på varenda ny bok och film som kom. idag är jag 19. Drygt 10 år har HP varit den stora kärleken i mitt liv. Fast det kommer fortsätta ett bra tag till ;)

Och igår åkte vi + Elin till Handen där vi blev bjudna på födelsedagsfika av Sylvia, vi kunde ge henne presenterna och alla var allmänt glada :) Nu är klockan 7:41 och jag håller på att tvätta, snart ska jag till ICA för att köpa tvättmedel, för att kunna fortsätta tvätta. Sen ska jag till Handen för att byta en tröja jag köpt, sen blir det lite packning och ikväll blir det Deutschland! 20:50 lyfter planet, lite segt att jag kommer fram så sent, men hellre det än att åka tidigt på morgonen, det är det värsta ju...


RSS 2.0