ÖHhhh

Jag har inte skrivit på typ en vecka, så det är kanske dags att göra det igen :P Inte för att det var nånting speciellt som hände under veckan men aja...
Eller förresten, jag köpten ju en ny mobil! Den är riktigt najs asså! En Samsung Jet blev det, trots att jag har dåliga minnen från Samsung-telefoner (min förra var på lagning 4 gånger under ett år...), men schnygg är den. Fast det är SKITsvårt att skriva på touch-knappar, men värt :P

Idag kom min kära gudmor från Deutschland också, skulle hämta henne och hennes pojkvän från Arlanda, men eftersom mitt tåg var en halvtimme försenad (jag frös ihjäl under den tiden), fick de hitta till Centralen själva.
Så från kl typ 11 fram tills nu pratade jag tyska med honom (pojkvännen alltså) :o Det gick faktist jättebra till min förvåning, kan inte jag prata lika bra när jag är i skolan?
Gudmodern var generös som vanligt och förutom cash kom hon med en hel väska fullproppad med Milka-choklad, probably världens godaste choklad.

Hejdå!


Halloj

Igår var jag ich spelade curling med några från klassen. Spelet är kul om man kan, men jag kan tyvärr inte. Redan i början slog jag knät i den hårda isen och har ett stort blåmärke över hela knät och det gör ooooont ;(

Idag var jag duktig, jag vaknade tidigare än jag brukar vakna på lördagar och städade lite i lägenheten. Idag kommer mina bästaste vänner och vi ska ha en mysig film/singstarkväll, kuuuul :) Var och handlade lite också, så det blir tacos till middagen, goooott, vill gärna äta det nu, nu, nu ;)

Nu ska jag gå och läsa lite i engelska boken som ska vara utläst på måndag, har rätt mycket kvar... :/

Hejdå

Omg, så bra <3
Tralalala

Ok, nu har några personer faktist frågat mig varför jag inte skriver i min blogg, så jag gör det bara för det.

Nämen, ärligt talat VAD ska jag skriva om? Är det någon som bryr sig vad jag gör på dagarna?
I går var jag världens snällaste dotter och hjälpte min mamma med att städa. I köket, hallen och toaletten var det så rent att man kunde slicka mat från golvet. Jag förväntade mig tacksamhet i form av kontanter, iaf nån hundring, men icke, kvinnan har blivit snål på sista tiden alltså.

Två timmar lunch idag, ingen svenska vilket är så sweet att jag ville gråta av lycka, men sen kom jag på att det är TRE timmar grafisk kommunikation med min älskade Gunnar sen vilke försörde min lycka. Hans 1,5 timmens långa genomgång gjorde lektionen ännu roligare (ni märker ironin i rösten?).

Snart ska min älskade vän Sandra komma och jag ska fixa hennes hår, så hon vet hur man gör i framtiden. Jag är grym på att fixa andras hår, men inte mitt eget, nej.

Imorgon blir det curling med typ halva klassen i Sundbyberg, tåget går från Handen 12.01, alltså sovmorgon till typ 10, sweet :) Hoppas det blir kul, vilket det förmodligen blir, men jag hoppas även att jag inte kommer göra mig illa, exempelvist stuka min fot, som jag brukar göra när det kommer till olika sortens idrottsdagar (volleybollsturnering och staffeten i 9:an).

Ok nu har jag varit tråkig och berättat grejer tillräckligt länge så nu drar jag och lagar nån god mat :)

Hejdå

Muse=kungar


Första inlägget, eller nåt...

Omg, nu har jag skaffat en blogg. Varför? Jag vet inte. Nada händer i mitt liv just nu, men kanske därför.
PLUGG, ja, hatar ordet, borde sitta och plugga svenska nu, men vad gör jag? Aa, inte pluggar iaf.

Musik dunkar i mitt rum, älskar mina grannar som står ut med mig och billboard's top 100 + Muses skiva till ganska sent. Eller så vågar de inte tjafsa med oss polacker, de ser faktist lite rädda ut. De kanske tror att vi är rysk maffia och odlar hash hemma, vem vet?

Var på en polack-fest igår, det var inte kul ska jag säga. Medelåldern var 30+. Jag hoppas bara inte att jag blir sån när jag är i deras ålder. Pinsamt värre. Ahh, glömde säga att festen var för att fira en av 30+ - åringarns son, som ble TRE, men det ska man kanske inte säga högt. Han kommer iaf leva länge och väl, med tanke på vad som hände med de 4-5 liter vodka som fanns där. "Skål för Kacper" hörde man hela tiden. Japp, polacker.

Hejdå


RSS 2.0