Hihiihi, eller något....

Vilken underbar vecka det har varit! Eller..? Sjuk alla dagar + satt med mina systrar som har vattkoppor. Mysigt!! Inget tryggt ställe hemma hos oss, man kan känna hur virusen flyger runt... Idag blev jag frisk, men istället ska jag passa mina systrar, jag gjorde det idag och ska göra det imorn också. Modern drog på kryssning, så jag har inget val...

Var och fikade med mina söta vänner idag, väldigt mysigt så där. Drog en liten shoppingrunda efteråt också, fick ju mitt studiebidrag. Lite smink och två tröjor blev det, inte så mycket, men glädjer oerhört. Speciellt efter en hel vecka utan smink och i mjukiskläder xD

Nu väntar en vecka som jag är ganska rädd inför. Svenska boken ska vara utläst tills på måndag, ekonomiarbetet måste göras (jag har inte ens börjat.... fattar verkligen nada....) och säkert något mer jag inte kommer på just nu. Alla veckor med nationellaprov börjar nu också, gud så mysigt! :s Fast engelska muntliga är redan avklarat, på ett VG, jag är alltså nöjd! Och sen är det bara 6 veckor kvar till sommarlovet! Det är härligt!! Det är underbart!! :D Jag fick ju sommarjobb i kommunen också, så det blir lite cash inför Polen-resan jag hoppas på så mycket :D 6000+ kr i Polen blir egentligen mer än 6000+ kr i Sverige, då det mesta är faktist billigare. Jag vill dit! Och jag vill ha sommar!

<3

R.I.P.

Känns riktigt tragiskt när det händer i hemlandet...

 


Guten Abend, meine lieben Freunde!

När det är lov så måste Karro bli sjuk. Jag blir inte ens förvånad längre. Förutom förkylning, fick jag även en jättemysig ögoninflammation. Har suttit hemma i två dagar nu och missade Saras födelsedagsmiddag, jag menar ingen vill se mig just nu. Och det smittar också. Usch.

Min mamma sa någonting, som gjorde mig väldigt glad idag. Om inte hon kan åka till Polen i sommar, så får jag åka dit själv. Alltså, det blir sommar i Polen nästan 100%!!!!! :DDD Är faktiskt sjuuuuuukt taggad. Kommer nog fira 18 där, om inte exakt, så blir det fest iallafall, några dagar efter, alltså kommer jag att träffa hela min feta släkt. Det var lääääääänge sen man såg de alla sist. Guuud, va kul!!! :D

På lördag ska jag skriva högskoleprovet, är lite nervös, men kommer iaf inte behöva åka dit helt ensam, för att min kompis ska också dig. Hoppas det går bra bara!!

Åhhh, jag är fett sugen på att shoppa lite! Så fina kläder i affärerna just nu, verkligen. Väntar bara på lite cash, för att tyvärr, fick inte så mycket under påsken.... Och jag bryr mig inte att jag har tjocka ben, det blir klänningar iaf. Så söta som det finns nu!! Mumsiii! :)

¡Hola!

Åhhh, jag tycker faktiskt om att vara polack ibland! ;) Påsk, den största högtiden för alla katoliker (vilket jag fakitskt råkar vara) innebär massor med god mat och massor av presenter. Och det är inte såna där små ägg med godis, som det är så poppis att få, här i Sverige, utan riktiga, stora presenter. Med andra ord, den andra julafton. Min mor till exempel, tog och köpte ett par converse till mig igår, vilket uppskattas väldigt mycket :) Imorn blir det träff med släkten och vänner, vilket förhoppningsvist innebär cashflow, ka-ching! :D (om inte, blir jag ledsen)

Två dagar kommer jag att spendera i den vackra förorten, Högdalen, där jag och ungefär 10 andra polacker kommer att äta tills vi spyr och vara allmänt glada. Men eftersom de blir ganska jobbiga när de har druckit (vilket de givetvist kommer att göra) har jag laddat iPoden och tagit fram datorväskan, så jag inte sitter där själv i hörnet och är helt emo.

Jag måste även säga att pollensäsongen har börjat, vilket jag känner av väldigt mycket. Jag vet inte om det är små halter av björk eller måttliga halter av al (älskar pollenprognoserna) som gör att mina ögon och min näsa svider. Om det är små halter nu, vill jag inte veta vad som händer när det blir höga halter, ungefär i slutet av denna vackra april månad. Can't wait!

Personlighetstest

Din personlighetstyp:

Allvarliga och lågmälda. Söker trygghet och ett lugnt liv. Ytterst noggranna, ansvarstagande och pålitliga. God koncentrationsförmåga. Ofta positiva till att upprätthålla existerande traditioner och institutioner. Arbetar hårt och är välorganiserade. Målinriktade. När de väl bestämt sig kommer de nästan alltid att framgångsrikt slutföra sina projekt.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Företagsledare, operativa chefer, administratörer, kamrerer, banktjänstemän, poliser, detektiver, domare, advokater, läkare, tandläkare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, revisorer, elektriker, matematiklärare, maskiningenjörer, stålarbetare, tekniker.

 

HAHA, önskar att det var sant!

 

Här kan du göra testet själv :)


RSS 2.0