Weii det är helg!

Men det spelar ändå ingen roll... Jag jobbar nästan hela lördagen OCH söndagen och när jag väl inte kommer att jobba måste jag istället plugga till duggan på tisdag. Alltså det skulle vara riktigt jävla najs att scora 10 poäng på den.

Jag har fått höra att jag svär för mycket. Jag tror jag måste ta och sluta. Fan!


Jag hatar att plugga tjalalalla

Alltså allvarligt. Funderar mycket på att skita i skolan och börja jobba på ICA eller Donken. Så jäääävla jobbigt. Kan inte koncentrera mig pånåt jag gör, vilket skapar ännu mer jobb, för att jag måste läsa allt en gång till. Elller nåt. Asså bajs. Bajs på skolan. Eller egentligen, bajs på mig själv, för att jag inte kan samla ihop mig och plugga ordentligt nån gång!


2:a bilden - En bild på dig själv

'

Asså fan, vad jag blev snygg på den här bilden! ;P


Jag vill bort, bort, bort!

Idag har jag en sådan dag då jag skulle helst packa mina väskor, ta fram passet, sätta mig på planet och bara åka någonstans. Var på en lång promenad med min hund, Syl och San, och för att förstärka min känsla ännu mer var det ovanligt många flygplan som syndes på himlen... Jag ba: "tack, det får ju mig att må bättre.." Eller?!

Nu ligger jag redan i sängen, alldeles strax ska jag stänga av datorn, släcka lampan och sooova. Är myycket trött. Så länge ska jag lyssna på ett par låtar till (drogar Patrick Wolf, det har hänt till och från de senaste tre månaderna ungefär; vad ska man göra? Han är grym!). Det känns för övrigt som att jag är på väg att bli förkyld IGEN, jag fryser och näsan kliar, icke bra, ICKE! Men nu vet vi iaf säkert att hösten är här; Karro är förkyld konstant. Najs. Nej, inte så faktiskt...

Pussåhej!

1:a bilden - Någon(några) du umgås väldigt mycket med

De är två stycken! Sandra och Sylvia!


Grupptrycksunge jag är...

Nämen alla har ju en sån här lista, jag vill också! :P
Sååå!


1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

2a bilden: En bild på dig själv.

3e bilden: En bild på någon i din familj.

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

5e bilden: En gammal bild på dig själv.

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

8e bilden: En person som du saknar.

9e bilden: Någon i din släkt.

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

11e bilden: En person du kan berätta allt för.

12e bilden: En bild på din vardag.

13e bilden: Du och någon klasskompis.

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

15e bilden: En person som du vill vara med.

16e bilden: En bild på dig själv.

17e bilden: En ovanlig bild.

18e bilden: En bild på din fritid

19e bilden: En person som är snygg.

20e bilden: En bild på dina närmaste.

21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.

22e bilden: En bild på en tid du saknar.

23e bilden: En bild från i somras.

24e bilden: En bild som gör dig glad.

25e bilden: En person som alltid gör dig glad.

26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.

27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.

29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.Äntligen!

Blogg.se har äntligen släppt en app för iPhone så man kan blogga från mobilen direkt! Eller ja, det kunde man förut också, bara gå in på deras hemsida, men det var mycket krångligare. En app är en app. Mycket bra! Har en känsla att jag kommer blogga mer nu, på bussen och så vidare :)
Nu ska jag plugga vidare. Har suttit och läst i över två timmar, känner mig riktigt duktig måste jag säga! Och imorgon blir det mer plugg. Ingen föreläsning, men jag och mina studiekamrater är mycket ambitiösa, så att vi träffas i skolan och ska plugga inför duggan som är på tisdag nästa vecka.
Ah juste. Mina arbetsgivare som verkade ha glömt bort att jag överhuvudtaget existerar hörde av sig idag. Jag ska jobba på Telefonplan, lördag och söndag 13-02 båda dagarna... Jobbigt, men man ska inte klaga. Jag får inte glömma, 143 kr i timmen. Cash är ALLTID najs!
Puss å hej


Vilken produktiv dag!

Not. Första förelsäningen var jag någorlunda koncentrerad. Andra och tredje minns jag inte så mycket av. Skulle plugga hemma. Gjorde inte ett skit. Skulle städa rummet. Orkade bara med att få i ordning tre lådor, sen gav jag upp. Skulle ta en kort powernap. Sov över tre timmar. Det enda jag lyckades med idag är att köpa present till min lillasyster. Och en penna och armband till mig.

Nu gjorde jag iaf en ny design. Någorlunda nöjd. Tyckte inte shortsen passade nu när det börjar bli svinkallt. Upp kl 5:45 imorgon. Ska nog gå och lägga mig nu. Eller ja, efter att ha gått ut med hunden.

Rätt bra helg

Studiebidraget och lönen kom igår och när pengar finns på kontot blir jag otroligt glad. Speciellt när det är på en fredag, då jävlar! Igår blev det en mysig kväll med Sylvia, Sandra och Elin på en thairestaurang på Drottninggatan, där vi åt en massa god mat! Thaibuffe kan vara det bästa som finns. Vi gick inte därifrån, vi RULLADE därifrån! Så otroligt värt! Det kan vara pga pengar eller det goda sällskapet, men jag har inte mått så bra som igår på flera månader. Jag var pigg och glad och livet kändes helt suveränt, även om det var en dag som alla andra ungefär.

Idag var det en dag då jag kanske inte var så jättepigg och glad, däremot var jag snäll. Jag bestämde mig för att göra dagen rolig för mina systrar och så gick vi på bio. Vi såg Smurfarna som var faktiskt en söt och film, trodde den skulle bli sämre. Syrrarna var glada och jag fick höra att jag är världens bästa syster. Det värmde till och med mitt annars iskalla hjärta. Måste göra sådant oftare, det är så roligt att se dem riktigt nöjda med livet ;)

Imorgon blir det en städ- och pluggdag. Det jag inte orkat göra idag och igår, får jag göra imorgon, men eftersom jag känner att jag har vilat ut ordentligt under dem här två dagarna, känns det inte så hemskt.

Onödiginfo.se

Borde plugga men...

*Jag är beroende av telefonen, choklad, lypsyl, facebook
*Jag känner mig handikappad utan min armklocka och när jag har klackar på mig om ens bara några centimeters
*Jag tycker om thailändskt och indiskt kök
*Jag är otroligt rädd för spindlar
*Jag tröttnar snabbt på nya saker
*Jag har nästan under hela mitt liv haft nån hund hemma. Den längsta tiden utan hund är drygt 2 år.
*Tre av fyra hundar jag haft, har varit strävhåriga taxar
*Jag skulle gärna vilja ha en tatuering på handen/handleden, men jag vet att det minskar mina chanser att få jobb inom bankväsendet
*Jag tror det vore roligare att vara en kille
*Jag kunde bott i Australien nu, men min pappa tackade nej till ett jobb där, vilket sabbade våra chanser att flytta dit
*Det bästa man kan säga till mig är "åh, smart där" eller "ja, du har rätt"; komplimanger ang. utseendet tycker jag är tråkiga
*Jag är inte rädd för rynkor i framtiden; jag är rädd för glasögon och rullatorn...
*Jag svär alldeles för mycket på svenska, men tycker det är jättehemskt när jag hör polacker svära..
*Jag har aldrig varit så full att jag spytt/fått en blackout
*Jag har aldrig brutit något; däremot har jag vrickat min fot 7 gånger
*Jag skjuter alltid upp saker och blir lika sur på mig själv varje gång...
*Jag tar aldrig den sista skivan av skinkan/osten, sista chokladbiten osv
*Jag har inte så många vänner, men känner mig sällan ensam; de jag har är så underbara att det känns som om de vore tusentals! (min famlij inkluderad!)
*9 av 10 gånger är det stökigt på mitt rum; inte lite stökigt, garderoben blir horisontell...
*Jag äger ett mycket stort antal nagellack; jag använder kanske 10% av dem


"Have you ever seen the rain coming down on a sunny day?"

Började jag sjunga på när det helt random började spöregna. Typiskt Sverigeväder.
Jag pluggar just nu, har bara en liten rast sådära. Blir första provet på nya skolan imorgon. Jag hoppas så mycket att det går bra, det skulle sitta fint! Både igår och idag satt jag och mina studiekamrater och repeterade och gick igenom gamla prov och det känns som att man kan rätt mycket. Men det är fortfarande saker man inte kan. Det stör mig.
Annars då. Mina arbetsgivare verkar inte sakna mig, ingen ringer och frågar om jag kan jobba. Tänkte ringa och fråga själv, men ångrade mig. Ledig på helgen, varför inte liksom? Speciellt med tanke på att jag ska på någon sorts middag med plugget på lördag och det kan bli en lång kväll, kul om jag skulle få jobba morgonpasset dagen efter. Visst, man tjänar inte pengar, men att chilla hemma en söndag är nog lika najs som lite cash. Marginalnyttan för chill är högre än för cash just nu. Hahaha, jag visste att jag en gång skulle börja använda små mikroteoretiska ord i mitt vardagsspråk x)

Livet rullar pååå

Jag har ÄNTLIGEN städat i mitt rum! Asså jag hatar att städa, men det känns så bra efteråt. Känns som att jag har skrivit det nån gång förut, japp det är ju jämt stökigt på mitt rum. What to do..?
Det har nu nästan gått två veckor av skolan och det är SVÅRT. Myycket att läsa och jag har så klart svårigheter att koncentrera mig under föreläsningarna. Måste skärpa mig, annars kommer jag ligga efter... På ett sätt känns det som att jag redan gör det, men det är kanske mina drama queen-gener som kommer fram. Jag har iaf hittat en studiekamrat, vilket uppskattas otroligt mycket. Inte kul att sitta helt lonely i föreläsningssalen liksom. Nu har man någon att snacka med på rasterna och göra inlämningsuppgiter med, feels good.

Alltså, plugg, sova, plugg, äta, plugg, jobba. Tiden går rätt fort alltså.

RSS 2.0