Platser jag vill besöka innan jag dör

Jag har på senaste tiden sagt (skrivit) "XXX står på listan över platser jag vill besöka innan jag dör" ganska ofta. Så jag tänkte sammanställa en lista över dessa ställen (placeringsnummer spelar en viss roll):
 
 1.) Brisbane&Gold Coast (AU)
 2.) Sydney
 3.) Tokyo
 4.) Franska rivieran inkl. Monaco
 5) Hawaii
 6.) München
 7.) Wien
 8.) Fåröarna
 9.) San Francisco
10.) Peking
11.) Nya Zeeland
12.) Los Angeles
13.) Island
14.) Moskva
15.) New York
16.) Alaska
17.) Toronto
18.) Rom
19.) Florens
20.) Madagascar
21.) Johannesburg
22.) Cardiff (Doctor Who var inspelad där och dessutom finns det ett Doctor Who-museum där; good enough reason eller hur? ;) 
23.) Ystad
24.) Paris
25.) Chicago
 

Goddag!

Det var länge sen jag skrev här sist, jag vet. Men jag har inte haft lust. Jag lovar inte att det blir fler inlägg framöver, men jag ska göra mitt bästa.
Igår insåg jag hur fult mitt hår är, speciellt utväxten men den kan jag inte göra någonting åt, jag ska inte färga, bleka, tona håret något mer, så utväxten får vara kvar. Men mitt hår är dessutom trött och frissigt och det kan jag göra någonting åt, jag ska börja på den omtalade balsammetoden. Man ska köpa ett schampo som tar bort rester av silikon i håret (det är mycket produkter som innehåller det) tvätta håret två-tre gånger, för att få bort allt skit som balsamet inte kommer kunna ta bort själv och efter det använda just balsamet till att tvätta håret.Tydligen behövs inte schampo alls om man nu inte har assmutsigt hår men det har man sällan och schampot kan tydligen slita och tynga på håret lika mycket som hårspray. Så nu ska jag testa, förhoppningsvis blir håret lite mer levande ;D

Yees!

Nu fungerar blogg-appen igen, skönt! Många av mina inlägg innan avbrotten var publicerade via appen, så jag saknade den lite!


Gaah!

Det är så himla jobbigt att vara förkyld! Och så ska man ha en crush samtidigt som har växt till sig dessutom, fatta vad jobbigt! Vill att båda ska gå över nu, nu, nu!

Min 20-årsdag!

Ja, jag skiver först nu, fastän jag fyllde i fredags. Jag hade delvist inte tid och delvist ingen lust, så det bästa var att vänta och skriva när lusten kommer tillbaka och det är precis i denna stund!
Ja hade en mycket fin födelsedag och det blev firande både fredag, lördag och söndag, helt underbart! Fredagen spenderades tillsammans med mina vänner. Först var vi hemma hos mig, vi åt dem übergoda tårtorna jag hade gjort, drack vin, pratade, skrattade och spelade spel. En av huvudpunkterna på schemat var presentöppning och jag fick massor av fina presenter! Det var presentkort och kläder och smycken och Doctor Who-affischer. Ja, ni läste rätt, jag fick en Doctor Who-affisch (från mina fina Sylvia)! Den hänger nu stolt över mitt skrivbord, dessutom nästan mittemot min säng, så jag kan ligga i sängen och skåda min älskade 11:e Doctor spelad av snygge Matt Smith. 
 
Vid 10-tiden begav sig några av mina gäster hem och några av oss åkte till Sommar! för att daaansa! Jag tror det vara bara för att det var min födelsedag, men vi fastnade iaf på indiegolvet (jag ÄLSKAR indie) och jag, Sylvia, Karro och Patrycja dansade loss till stängning. Det var den bästa utekvällen jag har haft, jag hade mina närmaste vänner med mig (förutom Sandra så klart, hon är för liten :( ), jag fick dansa till musik jag tycker om och det fanns inga sliskiga importer som skulle tafsa och "dansa" äckligt. 
 
På lördagen åkte jag in till stan med Sylvia, där mötte vi upp Sandra och Elin, som skulle ge mig min present, hihi. Efter en tripp till Scifibokhandel där jag inhandlade en Docor Who-bok (vilken övrraskning) satte vi oss på kajen i Gamla Stan med varsin glass och livet lekte. Sedan begav vi oss till kära Haninge för att bada, men det var bara Syl och San som gjorde det, jag var rädd för att bli sjuk (vilket jag blev ändå; sitter och snorar och hostar varannat ord, prima!).
 
På söndag blev det sen lunch/tidig middag med min faster, jag fick ännu fler presenter och ännu mer champagne. 
Jag är vääldigt nöjd med den här födelsedagen, jag var glad hela tiden och kände verkligen att det var mina dagar :)
 
 
Jag och mina fina vänner! Patrycja saknas för att hon tar bild, men hon finns i våra hjärtan ;)

RSS 2.0