Tra-la-la-la!

När alla andra firar morsdagen, är det helt vanlig dag hemma hos oss. Inte för att vi inte älskar vår mamma, men vi firar morsdagen, såsom de gör i Polen, alltså alltid den 26:e maj. Därför när alla andra stressade vad de ska köpa till sina mammor hade vi redan den fina dagen bakom oss. Men visst, jag grattade min mor idag också, varför inte liksom?

Gårdagen såg lite annorlunda ut än vad jag hade tänkt mig, jag skulle till Rudan på Mickans avskedespicknick, men jag var fortfarande lite förkyld och vädret var inte det bästa och jag tyckte det skulle suga om jag blev sjuk lagom till gubbskivan och till de allra sista skoldagar... Istället kom världens bästa Sandra hit och höll mig sällskap, vi lagade mat och hade det allmänt trevligt, som vanligt. Och idag ska jag alldeles strax börja på min absolut sista grej till skolan, nämligen sluttalet som jag ska hålla på svensklektionen på onsdag. Det måste bli riktigt bra!

"What if underneath the clothes, we are animals?"

Nu är Bangladesh-veckan över, äntligen! Visst, vissa grejer var intressanta att lyssna på, men det mesta var jättetråkigt. Jag har aldrig varit så nära att sömna på lektionerna, så många gånger under en vecka... Veckan avslutades med att vi fick äta såsom de från Bangladesh gör, alltså sittandes på golvet och ätandes med händerna. Usch och fy, tack Sverige för att vi har tillgång till gafflar och skedar! <3
En annan grej som är över nu är UF. Ett helt år har vi hållt på med det jävla arbete, men nu är det slut, never again. Vi skickade vår årsredovisning till UF igår, alltså är allting gjort, SÅ JÄVLA SKÖNT har det nog aldrig kännts!

I veckan fick jag reda på ett par ämnen där jag kommer få det högsta betyget, bland annat engelska. Jag minns att i 8:an riskerade jag att få IG och nu har jag kommit upp ända till MVG, det känns skönt! Jag firade det med mina vänner på vårt sätt, alltså tog en fet kladdkaka och karamel latte på Wayne's, wunderbar gott! Speciellt med tanke på hur lite sötsaker jag konsumerar just nu, så var det extra gott! Det blev så att jag var med mina friends i typ 8 timmar och fick gå hem genom helt kolsvart Brandbergen, måste varit nåt fel på gatulyktorna. Ändå, värt! Mycket trevligt kväll, vi skrattar alltid så mycket! Ibland vill jag bara slå ner dem, men hur vore det utan dem? Det skulle suga!


Det är så liite kvar!

Jag tänker inte skriva om hur tufft det har varit i skolan på sistone! Jag ska inte skriva hur nervös jag är inför matte c provet imorgon.. Oops.. Jag skrev visst det. However! Nu är det bara liite drygt TVÅ VECKOR till studenten! Sick! Tack och lov, har jag klänning, kavaj, skor, mössa, smycken. Alltså allt man behöver till den stora dagen. Det jag måste jobba på är min bränna, solen sviker så det får bli solarium några gånger, även om jag inte speciellt tycker om det. Men det var en gång någon smart kvinna (minns inte riktigt vem det var) som sa att man ska göra minst en sak man ogillar eller är rädd för om dagen, då utvecklas man som människa. Jag önskar att jag kunde verkligen tro på det och leva så! En viss Ida aka Lappen, vet ganska mycket om det ;) För att jag är en jättefeg människa. Och det är synd, för jag missar chanser livet ger mig. Fan, vad filosofisk jag blev dårå! Det räcker nu! Pöss!

Hem <3

Igår kväll begav jag mig till Lisa där vi och några till skulle ha spelkväll. Det var väldigt kul måste jag säga! Det kändes bäst när jag vann såklart, men jag måste sluta att vara så dålig förlore, så det var nyttigt när det inte gick så bra också. Eftersom det blev rätt sent när vi väl var klara med spelandet och jag hade absolut inte lust att gå själv i mörkret, fick jag sova över. Jag var inte den enda som gjorde det, vi sov 5 st i samma rum. Även om det var väldigt snällt av Lisa att jag fick stanna, så vill jag helst aldrig göra om det. Inte bara hos henne, sova med så många personer så nära överhuvudtager menar jag... Jag älskar att sova själv, så är det. Dels måste det vara för att jag inte kan kontrollera mig själv i somnen, då jag tydligen låter väldigt mycket. Därför kändes det typ taskigt att ligga där bland massa folk och störa deras skönhetssömn. Och sen tycker jag bara om att sova själv. Kunna breda ut mig på sängen precis hur mycket jag vill! Därför var det första jag gjorde när jag kom hem att lägga mig i min egen säng. Jag trivs ingen annanstans än hemma och sover helst ingenstans utanför min säng. Det kommer bli jobbigt för mig när det kommer till att flytta...

Take me back to London, please!

Asså det är två månder sen jag kom hem från London, men jag har fortfarande ångest över att vara hemma! Vill tillbaka! Jag typ lyssnar på brittisk musik och ser på brittiska serier (eller snarare en serie, men djävulsk bra!!! "Hej. jag heter Karro och jag är typ heeelt käär i DOCTOR WHO!!), bara för att höra det vackra språket (amerikansk engelska fuck u!) och se små delar av den vackra staden. Dessutom sitter jag REDAN och planerar min fria termin på  högskolan (alltså om ett år), fan också om jag inte får åka till London och plugga där då!

Jag är sådan person som skulle nog inte ha några problem att flytta runt en massa! Liksom jag kom till Sverige 6 år sen och redan försöker jag fly härifrån. Det är så underbart att komma ifrån allt och bara börja på nytt. Skulle aldirg banga om jag fick en chans.

London, I'll be back! And once again I'll have the time of my life!


Få presentkort/biobiljett genom att klicka!

Kära läsare! Är ni inte medlemmar i gratis bio ännu, så klicka på banner nedan och bli det! Hundratals av roliga erbjudanden! Genom att ta del av dessa samlar man poäng som man kan sedan växla mot ett presentkort eller varför inte en biobiljett? Enklare än så blir det inte! Så ta del av erbjudanden, besök hemsidor, spela spel, ja, det är bara en del av allt det roliga som finns på Gratis Bio! Kanonbra sida!
RSS 2.0