Visst är det ett bra tag sen sist!

Så det var länge sen jag skrev eller hur?! Det är därför att jag befann mig i ett väldigt konstigt sinnestillstånd. Jag försökte få andra att må bra, men jag mådde bara dåligt av det själv och det gav ändå inget resultat. Jag kände mig svag, psykiskt svag och jag föraktar sådan svaghet. Till slut gick jag till oraklet, även känd som min mor, och tillät mig själv att visa mig hjälplös framför henne och fråga om råd. Rådet lydde att jag ska tänka på mig själv, för att om inte jag gör det, så gör ingen annan det heller. Och sant är det ju. Situationen i mitt liv ser lite annorlunda ut än sist, jag tror att jag har förlorat en vän, permanent antagligen, för att även om vi börjar umgås igen, så kommer det nog aldrig bli som förr. Det gör mig givetvis ledsen och jag önskar att det inte vore så här, men jag känner inte längre att skulden bara är min och detta är väldigt befriande på sitt sätt. 
 
Nog om detta! Jag försöker leva enligt en bra regel: att inte titta på vad som har varit eller vad som kommer att vara; det är det som är nu som räknas, men ändå tänker jag dra, i bilder visserligen, lite om vad som har hänt sen sist.
 
Jag har haft måånga pluggstunder med min vän Sylvia! Vi pluggar verkligen bra tillsammans!
 
Mattias hittade sitt nya "jag"! Det enda som krävdes var ett besök på en second hand-butik på Söder, testa ni med!
 
Jag och mina vänner var på en fest, där vi även lyckades bli fina på en bild! Men det är inte så svårt, vi är ju så snygga, Sylvia, Mattias och jag ;) Och så visade vi även att vi inte är helt normala, då vi var i ena rummet och dansade till musiken medan alla de andra var i andra rummet och drack. Ja, vi är speciella. 
 
Jag och Sylvia var och kollade på majbrasan, så klart i Brandbergen! Vi träffade givetvis en massa vi känner och grillade för första gången! 
 
Vi har hängt en massa och till väldigt sent! Och ibland blir det ju så att man blir hungrig mitt i natten och då ställer man ju sig givetvis vid spisen och steker pannkakor! Det spelar absolut ingen roll att klockan är 02:50...
 
Så, det var ungefär det. Nuet då? Ja, jag spenderar lite tid vid mina böcker, för att jag ska klara min tenta. Jag tänker mycket, jag jobbar på att vara mig själv igen till 100%, jag vill förtränga alla aggressioner och nedstämdhet som finns kvar, för att jag vet att det är till största del man själv som bestämmer över hur man känner och mår. Och så väntar jag på ett mycket viktigt mail som berättar om jag har kommit in på kurserna jag sökte på universitetet i Australien. Jag vill veta vad framtiden kommer att ge, men försöker fokusera på vad som är nu. 

Kommentarer:
Postat av: Matteee

Skönt inlägg. Kul att du skriver lite i bloggen igen :D

2013-05-10 @ 13:31:09
URL: http://mattishblattish.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar

Trackback
RSS 2.0