20111211

Tjenare!
Vilken seg dag idag, omg. Tanken var att det här skulle vara en pluggdag, men riktigt så blev det inte, hehe. Får plugga på jullovet! Idag satt jag mest framför datorn och nördade The Sims 3, om man inte spelar för ofta är det typ det bästa spelet, alla mina ambitioner som jag inte kommer lyckas med i riktiga livet, funkar fint i spelet, hahaha. Annars var jag och handlade med min mor en sväng och började på julklappar lite. Jag köpte presentpapper! Ett steg i taget!

***

På tal om ambitioner och drömmar. Jag har tänkt på en sak, vissa av mina drömmar är så omöjliga att uppfylla att det är helt sjukt x) Så jag tänkte göra en lista med drömmar som jag har haft en längre tid. Enjoy reading!

1.) Bli pilot. Det har jag velat bli sedan jag var liten i princip. Kan man ha bättre arbetsmiljö liksom?! Titta ut genom fönstret så ser man städer, sen moln så fridfullt. Och man ska inte glömma, där uppe skiner solen alltid (när det inte är natt då förstås..)!

2.) Flytta till Kalifornien eller Australien. Att flytta till Australien är inte så komplicerad eller rättare sagt, mycket lättare än att emigrera till USA, så drömmen om Australien är väl mer trolig än om Kalifornien, men still, inte så trolig. För att kunna flytta til USA, skulle jag behöva antagligen gifta mig med en amerikan. Skulle inte ha någonting emot en snygg, rik Kalifornien-bo, men hur hittar man sådana när man är på andra sidan jordklotet, i det kalla Sverige? Men fatta vad coolt det skulle vara! Alla pratar engelska ('cause everything sounds better in English!), klimatet är mycket tillfredställande samtidigt som det inte är ett fattigt land (läs: Thailand och annat skit). Can it be any better? I doubt it!

3.) Vara med på TV. En film, en serie, en intervju. Dock inte sådan kort intervju som vissa program brukar köra, frågar vem som helst på gatan. Får väl plugga jävligt mycket ekonomi och försöka iaf att bli intervjuad som en "specialist" i ämnet; it's never gonna happen...

4.) Ha tvillingssöner. Ok, jag vet. Jag säger ofta att jag inte vill ha barn och nu plötsligt TVÅ stycken?! Nämen, det är en dröm. Och det är viktigt att inte glömma att det ska vara SÖNER. Fan vad mysigt det skulle bli att uppfostra två snygga, smarta killar som älskar sin mor. Jag menar de skulle ju få allt det bra från modern! ;-)

Good enough for now. Ska nog städa mitt rum lite och sätta mig sedan och läsa lite innan jag sover. Har helt glömt bort att jag har lånat en Wallander-roman som jag börjat på, men har en bra bit kvar. Så puss!


Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar

Trackback
RSS 2.0