London calling!





London har alltid legat i topplistan för ställen jag vill besöka. Och gissa
vad? Imorgon befinner jag mig där!!!! Jag hoppas vi kommer fram utan några problem och så ska jag njuta av varenda sekund jag tillbringar i denna fantastiska (sägs det) stad. Det har varit massa tjafs och problem med den här resan, både mellan de inblandade och de som hade problem helt random, men jag känner på mig att det kommer vara det värt. Nu ska jag hoppa i säng, så att det blir imorgon fortare och så tänker jag ha the time of my life (hittills iaf) de kommande fem dagarna.
Hejdå Sverige, snart säger vi hej till London och till plusgrader (ingen snö!!!!!!!!!!!!) Pöss!!!

<3

Om jag skulle vara smalare och lite rikare, skulle den har klänningen redan vara på väg in till min garderob. Det här är min drömstudentklänning! Så vacker, jag dör lite!!! Tyvärr kostar den 1995 kr och finns bara i storlek 38 (och även om den fanns i större storlekar, skulle jag säkert se hemskt ut i den...)

Som sagt 1995 kr, på Haléns

Studentklänningar - dags att börja leta

Många fina finns, inget snack om saken. MEN: köper jag en som sitter nära kroppen kommer jag se ut som julskinka i nät. Köper jag en som inte sitter så nära, kommer jag se ut som en överviktigt maräng. Slutsats: måste sluta äta. Enkelt. Eller typ spy ut mat. Eller ta fram en kniv och skära bort fettet. Något måste göras. Dessutom måste jag lära mig att gå i högklackat. Bajs.

Helgen kommer att spenderas med mig UF-grupp. Vi kommer att förbereda det sista inför UF-mässan som äger rum måndag och tisdag. Vi ska alltså måla vår monter, fixa med golv usw. Det är kanske inte det bästa man kan göra på en helg, men man överlever nog ändå.

Alla hjärtans dag

Vissa hatar den här dagen, vissa älskar den Jag bryr mig inte. Jag är singel, det är ju klart, men jag sitter inte hemma och deppar över att jag får sitta själv. Hör att folk gör allt för att inte vara hemma själva, middagar med vänner, filmkvällar osv osv. Vilket tjat. Så onödigt. Det här är ju dag som precis alla andra dagar under året, hallå!



Men det som jag märkte är att det är massor med blommor överallt just nu.
Om jag skulle ha tillräckligt med pengar skulle jag köpa färska blommor varje dag. Älskar blommor, men inte krukblommor, de är så tråkiga. Tulpaner ÄLSKAR jag. Jag menar inte att jag vill FÅ blommor, nej nej. Jag vill kunna köpa dem själv,
precis sådana som jag vill, sådana som på bilden! ;)

Btw, alldeles för mycket läxor i skolan igen... -.-

 


Åhhhh

Jag älskar nagellack, därför har jag massor av nagellack i olika färger.
Jag älskar armband, därför har jag massor av olika armband.
Jag älskar ögonskuggor, men äger ungefär fyra stycken sådana....
Jag skulle bli världens gladaste tjej om jag fick det här: (finns på Melba för 349 kr,
just nu är jag fattig, men när jag har återhämtat mig från krisen blir det här mitt!)



Mat <3456789

Å shit vad jag är mätt!! Åt nyss en underbart god middag som jag själv lagade! Det blev fläskfilégryta med champinjoner och broccoli, stört gott var det!!! Sen åt jag några kakor som min mamma köpte med choklad och nötter, nom nom nom! Men det var lite för mycket, kanske :P

Snöstormen igår orsakade att SL vågade inte släppa ut sina bussar (små stackars bussarna skulle frysa, klart man har förståelse för dem), så vare sig jag ville eller inte ville (så klart jag ville...) var jag tvungen att stanna hemma. Och så blev helgen en dag längre! Underbart! :)

WTF?!

Vad i hela världen är det som händer ute? Värsta snöstormen, sånt vill man inte ha! Trodde allvarligt att det skulle bara bli bättre och bättre väder framöver, men icke sa Nicke! I sådana här stunder har jag bara lust att sälja min hund, bara jag inte behöver gå ut hemifrån!

Fick min kära iPhone i förrgår! :D Lite kul faktiskt, tyvärr beställde jag skyddet till den en aning för sent, så det har inte kommit ännu och jag vågar inte ta en helt ny (dyr) telefon med mig som inte har något skydd, never ever. Men imorn borde det komma, så då kan jag stolt kalla mig för en användare av iPhone! :) Man kanske kan ana vilken färg det är på skyddet... jag äääälskar lila stort! ;)

Spikat och klart, London med Hanni och Lisis den 28 februari, om endast 18 dagar alltså! :D Det kan inte, inte bli kul! :D Blev lite dyrare än vad det såg ut att bli från början, plus att vi åker en dag tidigare än vad det har varit tänkt, men värt ändå! Längtar stört mycket!

Filmhelg

Vem har sagt att man måste vara flera stycken för att en filmkväll ska bli lyckad? Körde en ensam filmkväll igår och det var lika kul. Men med sådana filmer behöver man inte sällskap för att njuta.

Först såg jag The Dark Knight, vilket är andra delen i Batman serien, men jag läste att den är jättebra så jag valde att strunta i första delen. Jag förlorade inget på det. Filmen var riktigt bra! Mycket action, braskådespeleri (speciellt Heath Ledger som spelade Jokern, helt underbart bra!) och bra story.






Sen var klockan redan 23 och filmen som stog på tur var över 2,5 timme lång och jag tvekade, ska jag se på den eller inte? Jag såg på den och bra att jag gjorde det! Hade inte så stora förväntingar, men blev överraskad. Into the Wild visade sig vara en av dem bästa filmerna jag någonsin har sett! Bra räcker inte, underbar är lite för lite. Den var lite seg då och då, visst. Men slutet på filmen fick ihop det hela på ett sådant sätt att det rörde till och med mitt stenhjärta. Ja, jag grät. Jag känner gråten i halsen fortfarande när jag tänker tillbaka. Vacker och sann historia!

 

 

 

 

Och idag skulle jag och mina systrar på bio och se en film vars namn jag inte riktigt minns, men eftersom jag inte orkade med det stannade vi hemma och såg på en film som vi länge velat att se, nämligen How to train your dragon. Och även där blev jag inte besviken! Jag tror faktiskt att det är den bästa animerade filmen jag sett. Så underbart fin! Åh, jag älskar den fullständigt!

 

 

 

 


Jag önskar verkligen att alla filmer jag ser framöver är lika bra som dem här tre. Då blir jag aldrig besviken på en film igen!

 

 


I'm so happy that you are gone

Åh, känns som jag skrev nyss att helgen är slut, så är det fredag imorgon igen! Tiden svischar förbi. Drömde faktiskt att jag var gift och hade ett barn häromdagen. Det var nästan mysigt. Snart (om man överlever) är det dags för ungar. Ok, lite kvar, men det känns som att det kommer gå otroligt fort! Dessutom känns det som att det var inte länge sen jag skrev ett inlägg om att jag ska spela curling på skolans vinteridrottsdag och gissa vad? Det ska jag spela imorgon igen! Sjukt! Södertälje den här gången, inte Sundbyberg.

Efter en massa "ska jag eller ska jag inte" bestämde mig för att köpa en iPhone. Jag har alltid velat ha en så är det. Jag förstår att folk tycker att jag är dum för att jag har köpt den, den är ju otroligt dyr (blir väl dyrare än min dator), men jag vill ha den. Jag tycker det är jobbigt att släpa med sig både telefonen (som krånglar allt oftare) och iPoden som jag hela tiden glömmer att ladda. Då blir det istället en mix av båda, så blir jag nöjd. Dessutom tycker jag att iPoden är så mycket mer användarvänlig än mobilen, blir typ glad när jag ska använda den, så ja. Man förstår. iPhonen kommer antagligen i börjar av nästa vecka, taggad! :)

Den är lite snygg




RSS 2.0